KIM BRCE

“Od nekdaj sem bila navdušena nad tem, kako deluje um. Več let sem preučevala in analizirala njegov način delovanja, njegove programe in trike ter z velikim prepričanjem trdim, da je zelo omejen.”

O MENI

"Ljudje me poznajo kot raziskovalko človeškega potenciala, predavateljico in terapevtko."

Rodila sem se v Sloveniji in pričela s svojo kariero po številnih pozitivnih odzivih ljudi, ki so opazili moje delo. Mnogim sem tako postala navdih in vzor. Ko sem pričela delati za tujino, je moje ime postalo še bolj prepoznavno. Največ sem se izobraževala v tujini, od ljudi, ki uspešno delujejo na globalni ravni. Združujem znanja iz različnih področij kot npr. psihologija, psihoanaliza, hipnoza,..

Združujem znanja iz različnih področij kot npr. psihologija, psihoanaliza, hipnoza,.. Najbolj me je pa navdušila psihoterapija, bolj specifično psihotravmatologija.

Sledečo uporabljam pri svojem delu, v kombinaciji z »napredno psihoterapijo«. Gre za izredno napredne tehnike, ki jih uporabljajo svetovno vplivni mojstri/guruji, od katerih sem se veliko naučila.

K mojemu delu so veliko prispevali tudi tečaji in izobraževanja iz področja komunikacije in odnosov. Ob sebi sem imela odlične mentorje, kot npr. Dr. Aleksander Šinigoj, Burt harding, sodelovala z raznimi psihoterapevti, itd. Najbolj me je pa impresioniralo delo dr. Antona Krajcar, bivšega zdravnika in psihoterapevta.

Sem nosilka certifikata za nevrolingvistično programiranje opravljeno na Master Mind Academy, z nosilcem Richard Baddler-jem. Prav tako sem opravila Land Mark forum, Millionaire Mind Intensive in še veliko več. .

Moja največja prednost pri tem kar učim pa je, da imam OSEBNE IZKUŠNJE in REZULTATE. Osebno menim, da to preseže katerikoli »list papirja«. Moja šibka točka je izjemna žeja po znanju! Svoje dneve običajno preživljam med knjigami, na delavnicah, seminarjih, delam na sebi.

Učenje je proces, ki se nikoli ne konča. Velik pomen pripisujem samoizobraževanju.. Moje vodilo je: Nikoli se ne nehaj učiti, nikoli ne nehaj rasti!

MOJA ZGODBA O USPEHU

V življenju mi ni bilo vedno postlano z rožicami. Mogoče le »na zunaj«. Pravzaprav sem doživela stvari, ki jih ne privoščim nikomur. Moja strast se je rodila iz globoke bolečine. Vse kar učim sem sama dala skozi. Od verbalne zlorabe, do depresije, tesnobe, nizke samopodobe in še bi lahko naštevala. Izredno veliko stvari sem poskusila, ampak nič ni delovalo. Seveda vse dokler nisem odkrila tega, kar vem sedaj. Več let sem iskala kaj bi bila tista 1 stvar, pravi vzrok vsega psihičnega trpljenja človeka. In sem ga tudi našla! Moram priznati, da si nisem mislila, da je rešitev tako enostavna. Paradoksalno enostavna! Sem proti odpravljanju posledic oziroma simptomov. Tak pristop zdravljenja lahko danes žal vidite v vseh branžah. Če ne želimo, da bi plevel rastel naprej, ga moramo izpuliti s koreniko vred oziroma najti pravi VZROK naših težav. Iskreno si ne predstavljam življenja brez tega, saj mi je to dobesedno rešilo življenje. Da ne dolgovezim tu.. naj REZULTATI spregovorijo zame!

Zakaj sem se odločila pomagati drugim?

Ker sem pozdravila sebe. Ker je v svetu v katerem živimo, vedno več psihičnih težav. Ker sem odkrila nekaj, česar ne morem več držati le zase. Nekaj, kar je večje od mene. Škoda bi bila, da za to nebi izvedeli!

V prostem času najraje telovadim in potujem. Druga stvar v kateri neizmerno uživam pa je ples.