“Od nekdaj sem bila navdušena nad tem, kako deluje um. Več let sem raziskovala, preučevala in analizirala njegov način delovanja, njegove programe in trike. Velika strast po globljih ravneh naše psihe in nepoznanega se je s časom prelevila v študijsko in poklicno pot. Moje odkritje? Naš um je zelo omejen. Mi? Brezmejna veličina inteligence in modrosti.”

Ljudje me poznajo kot strokovnjakinjo za nezdrave odnose, terapevtko za osvobajanje od uma in avtorico.

Rodila sem se v Sloveniji in pričela javno delovati po številnih pozitivnih odzivih. Moj največji uspeh, ki presega vse zunanje, je, da sem se dvignila iz velikega dna, ko sem že mislila, da je vsega konec.

Moje mnenje je, da je največji dosežek oziroma preboj tisti, ki ga z očesom ne moremo videti. Tisti, ki se zgodi v nas.

Ljudje mi večkrat rečejo, da sem jim s svojo zgodbo postala navdih in vzor. Veliko povpraševanja dobivam tudi iz tujine.

Uradno se izobražujem v tem in redno delam na sebi že 17let.

Največ sem se izobraževala v tujini in svoje znanje črpala od priznanih mojstrov in ljudi, ki uspešno delujejo na globalni ravni.

Združujem znanja iz različnih področij zato človeka obravnavam celostno. Ker sem skozi življenje preučila več različnih smeri in pristopov, bom omenila zgolj najbolj pomembne. V svojem študiju sem se dotaknila področij kot npr; psihologija, hipnoza, Advaita Vedanta, čuječnost (mindfulness), vzhodne filozofije,..

Prav tako me je  navdušila psihoterapija: kognitivno-vedenjska, analitična – psihodinamska (predvsem Jungovska in razvojno-analitična) in humanistična – eksistencialna (kot transakcijska analiza).

Največ pozornosti sem pa posvetila psiho-travmatologiji, in sicer posledice, ki jih puščajo travme na naši psihi in kako jih uspešno reševati.

Pri svojem delu uporabljam in sem specializantka »napredne psihoterapije«.

Najbolj me je sicer impresioniralo delo dr. Antona Krajcar, znanega zdravnika in psihoterapevta od katerega se redno učim in usposabljam že 4leta.

Ni zgolj človek velikega znanja in kompetenc, ampak tudi nekdo, ki je z delom na sebi in osvobajanjem od svojega uma, dosegel izredno visoko stopnjo inteligence, modrosti in višjega nivoja zavedanja.

Za slednjo izkušnjo sem zelo hvaležna, saj so takšni na svetu le redki posamezniki.

Preden mi je bilo dodeljeno dovoljenje za delo z ljudmi sem prebrodila večletne, izredno težke psihološke preizkuse, nenehna testiranja, namenska izpostavljanja razno raznim “triggerjem” in strogo supervizijo ter ocenjevanje.

Izobraževanje še vedno poteka 2x-tedensko, saj je za doseganje prepoznavnih rezultatov, pri sebi in drugih ljudeh, za terapevta ključno doživljensko učenje, delo na sebi in nenehno izboljševanje.

Ker boste na trgu večinoma našli stvari za krepitev osebnosti/uma, sama uporabljam proces njegovega rušenja in integracije v celoto. Le ko se osvobodimo od svojega uma, lahko pridemo do Sebe in svojih globljih potencialov.

Po 28. letih iskanja lahko brez vsakega dvoma rečem, da sem našla pravo pot.

Gre za izredno napredno tehniko, ki gre še bolj v globino in katera na trgu ni javno dostopna. Všeč mi je izraz “notranja alkimija”, prispodoba gosenice in metulja.

Šele ko lažni jaz v nas umre, se lahko rodi pravi Jaz.

Preden sem resno začela s svojim delom, sem več kot 100ljudem pomagala brezplačno.

V zadnjih dveh letih pomagam tudi na OŠ Košana, in sicer otrokom, ki imajo čustveno-vedenjske in učne težave. S svojim pristopom sem pomagala tudi predšolskim otrokom z odličnimi rezultati. Prav tako sem izvedla delavnico za nadarjene učence.

K mojemu delu so veliko prispevali tudi tečaji in izobraževanja iz področja asertivne komunikacije in odnosov.

Ob sebi sem imela odlične mentorje in supervizorje, kot npr. Dr. Aleksander Šinigoj, Burt Harding, sodelovala z raznimi psihoterapevti, itd.

 

Sem nosilka mednarodnega certifikata za nevrolingvistično programiranje, opravljeno na Master Mind Academy, z nosilcem Richard Baddler-jem.

Prav tako sem opravila Land Mark forum, Millionaire Mind Intensive, sem certificiran 5T Business Coach, več seminarjev iz področij poslovnih ved, javnega nastopanja, telesne govorice, vodenja, hipnoze in še veliko drugih izobraževanj in tečajev iz področja delovanja uma.

Moja največja prednost pri tem kar učim pa je, da imam osebne izkušnje in rezultate. Po mnenju mojih strank to preseže katerikoli »list papirja«.

Moja šibka točka je izjemna žeja po znanju. Svoje dneve običajno preživljam med knjigami, na delavnicah, seminarjih, v družbi svojega mentorja in delam na sebi. Živim za to.

V zimskem času delam kot učiteljica alpskega smučanja 2. stopnje po raznih klubih in šolah v naravi. Moja druga strast pa je podjetništvo.

Učenje je proces, ki se nikoli ne konča. Velik pomen pripisujem samoizobraževanju.. Moje vodilo je: Nikoli se ne nehaj učiti, nikoli ne nehaj rasti!

Zakaj sem se odločila pomagati drugim?

V odkrivanje vse globljih ravni našega uma in preseganju le tega, sem vložila veliko let, časa in denarja. Izhajam izključno iz lastnih izkušenj. Sedaj vem, da je na trgu veliko stvari, ki ne delujejo oziroma le trenutno.

Ustanovitev društva oziroma portala me je spodbudilo, ko sem našla pravo pot. Ker je v svetu v katerem živimo, vedno več psihičnih težav. In navsezadnje.. ker sem odkrila nekaj, česar ne morem več držati le zase.