Ali v sebi čutite NEMIR, BOLEČINO..?

Ste poskušali že veliko stvari in NIČ NE POMAGA..?

Vam ne glede na trud nič ne gre v življenju..?

“S tem programom se boste osvobodili notranjih bremen oziroma nepotrebne krame iz preteklosti, ki vas zavira na vseh področjih vašega življenja.”

Težava kot so: Depresija, tesnoba, panična motnja, negativne misli, strahovi, nizka samozavest oziroma občutek manjvrednosti, stres, kronična utrujenost in prepričanja, ki nas zavirajo v življenju.., so v večini naštetih zgolj posledice nezavedne travme iz otroštva, nerazrešena/POTLAČENA čustva, ki prihajajo na površje, z željo da bi se osvobodila.

Če vam še bolj poenostavim.. Vse to lahko povzamemo na en sam SKUPNI IMENOVALEC.. UM.. glavni vzrok vseh naših težav.

Kdo ste pa brez vsega tega..? Si sploh upate odkriti?

OPOZORILO. Dlje kot boste odlašali z reševanjem svojih težav, težje bo. Bolj kot ignoriramo kup smeti v svoji “hiši”, več se jih nabira, umazanija postaja vedno bolj trdovratna za čiščenje, vedno bolj smrdi, lahko se zaležejo živali in na koncu “hiša” prične gniti ter razpadati (bolezen).

Ne dovolite, da za rešitev postane prepozno in škoda nepopravljiva! Ukrepajte čim prej.

Komu je ta program namenjen

Vsem tistim, ki se iščete, ki iščete pot Domov, pot k Sebi. Vsem tistim, ki bi se radi osvobodili notranjih bremen in odkrili kdo ste brez vsega tega.

Ljudem, ki vas nekaj zavira/sabotira, ne veste pa točno kaj to je in kljub obilici znanja še vedno ne morete priti iz začaranega kroga.

Ljudem , ki bi radi odkrili svoje poslanstvo in bili uspešni v tem kar imate radi, imeli ljubeče odnose, živeli življenje na polno in se odlično počutili v svoji koži.

Ljudem , ki hrepenite po brezmejni rasti in razvoju, večji inteligenci, modrosti in višjemu nivoju zavedanja.

Posledice programa

Izboljšanje zdravja. Da se boste ponovno počutili kot v vaših rosnih 20.letih.

Ko se boste ulegli konec dneva v posteljo, boste čutili To je to in zaspali z nasmeškom na obrazu.

Notranje stabilnost – da vas še tako tečen sodelavec v službi ne bo mogel spraviti iz tira. Izžarevali boste notranjo moč in samozavest, ki je zelo privlačen adut. Upali si boste več reskirati in boriti za svoje cilje, ne bo vas strah delati napake. Ne boste več potrebovali potrditve drugih, da vam ploskajo, saj veste, da ste vredni. Če bo kdo do vas žaljiv ali vas hotel izkoristiti, se boste znali odločno postaviti zase.

Zaradi izboljšane samopodobe in vrednosti boste brez iskanja privlačili bolj zdrave in ljubeče odnose in odbijali tiste, ki vas ne spoštujejo.

Boljše razumevanje sebe in drugih ter boljše spolno življenje.

Povečanje ustvarjalne energije, produktivnosti, več idej, vizij in jasnosti, bo privabilo v vaše življenje več uspeha in denarja.

To v svojem najbolj cenim, saj mi je prineslo več svobode, da sem postala sama svoj šef in posledično sama odločala o svojem življenju in napredovanju.  Sedaj imam več prostega časa za delo na sebi in svoje bližnje. Živim na polno. Kar pa preseže vse, je uresničitev vaših polnih potencialov, talentov, da delate to v čemer uživate. Lahkoten flow, ko vse pride k tebi ob pravem času in se prične samo od sebe odvijati.

Več intuitivnih uvidov in idej, ki ti pomagajo do jasnih odločitev in reševanju problemov. Točno veš kaj te zavira in kako to preseči.

Popolna imunost lastne sreče in počutja na okolico. Neprestan razvoj in rast. Odkritje resničnega jaza, večja inteligenca, modrost in delovanje na višjemu nivoju zavedanja.

Razlogi zakaj bi se morali osvoboditi svoje notranje krame in koliko vas bo stalo, če ne ukrepate takoj..

1. V kolikor ne razrešimo težkih čustev v sebi in jih še naprej potlačujemo/pometamo pod preprogo (bežimo v razne distrakcije, umirjanja, se borimo s tem,..), prej ali slej “poči” – hudo ZBOLIMO.

Tudi če nam uspe morebitno bolezen navidezno pozdraviti.. čustva – energija zadaj (vzrok) ostaja nerazrešena. Ravno zato se lahko bolezen spet pojavi na istem mestu ali nekje drugje.

Iz fizike vemo, da se energije ne da uničiti, lahko jo samo transformiramo.

Ljudje se še vedno čudijo kako lahko zbolijo kljub zdravi prehrani in rednem gibanju.

Čim imaš v sebi um (potlačena čustva, ki jih imamo vsi), imaš v sebi odpad, ki gnije oziroma “spečo bombo”, ki vprašanje časa kdaj se bo aktivirala. Potrebno se je začeti “čistiti” zdaj, dokler je na videz še vse ok – preden se manifestira na ven. Nesmiselno je čakati, da bo že prepozno in zadeva nerešljiva. Če bi vedeli kaj vse imamo v sebi bi se prestrašili in čudili kako lahko sploh še delujemo.

2. Vsi vaši podzavestni programi, prepričanja, travme iz otroštva, vas nenehno OMEJUJEJO – SABOTIRAJO na vseh področjih. Lahko se še ne vem kako trudite nekaj doseči (npr, uspeh v karieri, najti partnerja), a kljub vsem naporom, ne gre in ne gre. Dokler ne razrešite programa v odzadju, ki vas sabotira, so vaši poskusi zaman. To deluje v vas 24/7.

3. Nisi TI (živite skozi druge). Vzorci, programi, travme in strahovi, niso vaši, ampak od vaših staršev oziroma celo več generacij nazaj. Vaše misli sploh niso vaše! Niti ena. So zgolj glasovi drugih (staršev, medijev, izobraževalnih ustanov,..). In to vse vi nosite, kar ni vaše. Živite v laži. Tako zgubimo sebe, svoj pravi jaz in lažni vlada.

4. Definicija Ega/uma? Večni nemir, trpljenje, muka, depresija, stagnacija, propad in samo-destrukcija.

5. Ko jačamo, gradimo ego, zgubljamo svoj pravi jaz.

6. Ko delujemo iz glave, ne moremo biti nikoli srečni ali uživati. Niti, če imamo na ven “vse” po družbenih merilih. Kako to vem? Preizkušeno.

7. Življenje je prekratko, da bi stagnirali, da ne bi živeli na polno in uresničili svojih potencialov, ki so nam namenjeni in še posebno.. ne da bi našli Sebe. Obžalovanje je previsoka cena za neukrepanje.

Potek mentoriranja

Lokacija: V živo – Sežana (Slo) ali po Skype-u (v kolikor srečanje ni mogoče).

Trajanje: 1h

Sama terapija oziroma svetovanje poteka v mirnem in varnem okolju preko pogovora.

Najprej vam razložim kaj je tisto kar vam povzroča toliko bolečine, tisto s čimer ste se identificirali in to niste.

S praktičnimi vajami vas naučim kako ravnati z mislimi, kako osvoboditi potlačena čustva in jih nato še sprocesirati.

Lahko izbirate med individualno, partnersko ali družinsko terapijo.

Po novem je na voljo terapije tudi za otroke in mladostnike.

Ker živim blizu Trsta in Lipice (15min), se lahko po opravljeni terapiji odpravite na izlet ali uživate ob morju.

Če imate še kakšno vprašanje oziroma vas kaj skrbi glede programa, mi kar napišite. V primeru, da si želite in ste se že odločili za skupno sodelovanje, se vidimo kmalu 🙂

Cena zakupa posamezne ure niha na podlagi vaših osebnih potreb.

Standardna cena ure: 60€

Svojim rednim strankam, otrokom in študentom nudim popust ( 50eur).

Moje redne stranke dobijo tudi mojo osebno tel. številko, da me lahko kontaktirajo kadarkoli.

Za doseganje konkretnih rezultatov je sodelovanje za daljše obdobje ključnega pomena.

Saj veste.. ne morete iz 120kg postati super model v nekaj dneh, kaj šele z nekaj urami. Kdorkoli vam govori drugače vas zavaja.

Prijava na mentorski program

PRIJAVI SE

Po čem se ta proces razlikuje od ostalih na trgu?

1. Skoraj vse kar vidite na trgu služi za trenutno umirjanje, blaženje simptomov/posledic, potlačevanje vaših težav.

Večina novodobnih pristopov, kot uradnih, kot alternativnih, se žal še vedno giblje po površini.

Trenutni, hitri in navidezni rezultati zadovoljijo naš ego in ustvarijo prepričanje, da smo nekaj rešili. V resnici smo samo potlačili v globje sloje naše podzavesti.

Ravno zaradi površnega poznavanja pride do velikih prevar in škode, ki se kaže šele na dolgi rok.

Nekateri samo blažijo simptome, drugi ustvarjajo duhovni ego, tretji promovirajo bežanje, četrti jačajo/gradijo ali tolažijo vaš um.

Moja naloga je rušenje uma. Naučim vas kako iti ven iz njega oziroma ga preseči. In posledično spoznati kdo smo.

2. Tehnika, ki je ne boste našli nikjer in ni dostopna širši javnosti

Pri svojem delu se najraje poslužujem pristopa “napredne psihoterapije”, s tehniko, ki gre še bolj v globino v primerjavi z ostalimi psihoterapevtskimi pristopi.

Je uradno priznana in preverjena s strani dr. Antona Krajcar, znanega zdravnika in psihoterapevta, ki je dosegel višje nivoje zavedanja.

Poleg te se poslužujem še tehnik, katerih sem se naučila od svetovno vplivnih mojstrov.

Potrebno je ponovno omeniti, da je danes na trgu poplava napačnih pristopov in je res izredno težko najti pravo pot in pravega učitelja. Za to izkušnjo sem zelo hvaležna.

3. Razbijam MITE duševnih težav.

Z rušenjem mitov ljudem pokažem, da ni z njimi nič narobe, da niso “bolni” in da jim s tem ni potrebno živeti.

Menim, da moramo biti odgovorni in človeka obravnavati celostno.

Tako jim povrnem občutek kontrole, varnosti in olajšanja, da bo vse še dobro. Ponovno zaupajo vase in življenje.

4. Zdravljenje PRAVEGA VZROKA in ne simptomov/posledic.

V resnici vse »težave«, ki jih imate, niso tiste težave, na katere bi se morali osredotočati. To so samo simptomi/posledice resničnega vzroka, resničnega izvora vse vaše bolečine. Kaj je torej resnično za vsem tem..? To je nekaj, kar vam mogoče še nihče ni povedal in vam verjetno tudi nikoli ne bo.

Kot sem vam že omenila sem proti blaženju simptomov/posledic, trenutnega umirjanja ali navideznega olajšanja težav.

Ko pozdravimo vzrok se težave nehajo ponavljati. Vzemimo kot primer PLEVEL. Lahko ga kosite, vendar ga boste morali kositi 1x na teden, saj bo ponovno zrastel. To se dogaja, ko zdravimo simptome. Če se želimo zares znebiti plevela, ga moramo izruvati s KORENIKO vred!

Ko pozdravimo vzrok, vse težave/simptomi samodejno odpadejo. S tem boste prihranili dragoceni čas in denar, če bi se ukvarjali z vsako posebej.

5. Reševanje DEJANSKE težave.

Skoraj vsi vam bodo za vaše čustvene težave svetovali telovadbo, yogo, kapljice, druženje s prijatelji, potovanje, glasbo, itd. Nič ni narobe s tem, če želimo ZAČASNO UMIRITI svoj um. Zavedajte se pa, da vas bodo po teku ali nekem potovanju vaše težave še vedno čakale. Pred sabo ne moremo uiti, žal.

Ali se vam ne zdi logično, da moramo težave znotraj nas, reševati »na noter«?

6. Osebne izkušnje

Vse kar učim, nisem to samo nekje prebrala, slišala ali se samo naučil..
Vse to sem sama dala skozi in uspešno premagala.

7. Obširno znanje iz različnih področij

Na svoji poti sem preizkusila različne smeri in pristope zdravljenja. Združila sem najbolj učinkovite in najbolj napredne tehnike v eno.

Ne omejujem se samo na eno področje in zato človeka obravnavam celostno. Več o tem v zavihku “O meni”.

8. Moji kolegi mi pravijo, da sem neke vrste »mentalist«

Z rednim delom na sebi sem razvila visoko stopnjo introspekcije in posledično sposobnost »branja« ljudi.

Visoka stopnja introspekcije mi omogoča večje zavedanje sebe in drugih. Ravno tako se lahko ljudem še bolj približam in opazim stvari, ki jih oni niti sami pri sebi ne. Vsak gib, odziv, barva in ton glasu ali povzdignjena obrv, mi pove več kot tisoč besed.

Tako lahko hitro vidim kako se oseba počuti, kaj jo muči in v čem je težava.

Koliko let bi še radi odlašali in izgubili..? 5..10.. 20.. celo življenje..?

Boste izbrali cono udobja, izgovore in obžalovanje.. ali ukrepanje in rezultate?

Odločitev je vaša.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA, DILEME IN ODGOVORI

V primeru, da se še ne poznamo, vas popolnoma razumem. Tudi sama sem skeptična pri novih ljudeh, skepticizem je zdrav. Lahko me malce »prečekirate« na socialnih omrežjih, si ogledate mnenja mojih strank ali pridete na kakšen dogodek, da se bolje spoznamo.

Popolnoma upravičena skrb. Sama sem zapravila ogromne vsote denarja in časa za stvari, ki na koncu niso delovale. Iz osebnih izkušenj vam lahko zagotovim, da to kar vam bom pokazala je vredno veliko več od katerekoli številke. Ampak ne mi verjeti, poskusite.

Kar učim deluje za vse. Ali v to verjamete ali ne. Ne glede kaj ste doživeli oziroma kaj doživljate. Koren vseh težav ostaja vedno ENAK.

Empty section. Edit page to add content here.

Tu moramo biti kar se da iskreni med sabo.. Jaz vam lahko predam vse svoje znanje, vendar če ga ne boste uporabljali, aplicirali v svoje življenje, rezultatov ne pričakujte. Potem bolje, da se niti ne lotimo. Najboljša garancija za vse stvari je DELO.